Ingefärskakor
Kategorier

Ingefärskakor

Ingredienser:
  • Ca 25 kakor
  • 100 g smör eller 100 g kokosfett
  • 0,5 kokossocker
  • 1 msk äkta vaniljsocker
  • 1 dl kokosmjöl
  • 1 dl Ewalies mjölmix - Se produkt
  • 2-3 msk pofiber
  • 2-3 cm färsk ingefära
Gör så här:
  1. Rör fettet smidigt, blanda i kokossocker och vaniljsocker. Skala och riv ned ingefäran i blandningen. Rör alltsammans pösigt med elvispen. Rulla en liten boll, ca 25 st. lägg dem på plåt och tryck varje boll med gaffel så de blir platta kakor.  Pensla varje kaka med äggvita som du rivit ned lite färsk ingefära i. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader i ca 10 minuter eller tills kakorna fått färg.

Produkter

Relaterade recept