Kanel och ingefärskakor
Kategorier

Kanel och ingefärskakor

Ca 20 kakor

Ingredienser:
  • 100 g smör
  • 0,5 kokossocker
  • 1 msk äkta vaniljsocker
  • 1 dl kokosmjöl
  • 1 dl quinoamjöl
  • 2-3 msk pofiber
  • 2-3 cm färsk ingefära
  • 2 msk kanel
Gör så här:
  1. Rör fettet smidigt, blanda i kokossocker, kanel och vaniljsocker. Skala och riv ned ingefäran i blandningen. Rör alltsammans pösigt med elvispen. Lägg degen i plastfilm och rulla till en avlång ”korv” skär ii bitar ca 20 st. lägg dem på plåt. Pensla varje kaka med äggvita som du rivit ned lite färsk ingefära i. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader i ca 10 minuter eller tills kakorna fått färg

Produkter

Relaterade recept