Hallonmoussetårta
Kategorier

Hallonmoussetårta

Ingredienser:
  • Botten:
  • 100 g smör eller 1 dl kokosolja
  • 1 dl mandel
  • 1 dl hasselnötter
  • 2,5 dl Ewalies mjölmix - Se produkt
  • 1-2 msk kanel
  • Fyllning:
  • 2,5 dl färska eller frysta hallon eller något annat bär som du tycker om
  • 4 dl blötlagda cashewnötter, minst 2 timmar
  • Dekoration:
  • färska hallon
  • färsk mynta
Gör så här:
  1. Mixa alla ingredienser i mixen, så det blir en slät deg. Smörj en springform, 22 cm i diameter. Tryck ut degen i formen och grädda i ugnen på 175 grader i 15 minuter eller tills pajbotten har fått färg.
    Häll av vattnet från cashewnötterna, mixa nötterna och hallonen till en slät kräm. Bred ut krämen i pajskalet. Dekorera med färska hallon och färsk mynta.

Produkter

Relaterade recept