Körsbärstårta
Kategorier

Körsbärstårta

Ingredienser:
  • Botten:
  • 3 ägg
  • 1 dl råsocker
  • 1 dl mandelmjöl
  • 1,5 dl hasselnötsmjöl
  • 1,5 tsk bakpulver
  • 1,5 tsk vaniljpulver
  • 2,5 dl Kokosgrädde
  • 2-3 msk körsbärssylt
  • 15-20 st körsbär
Gör så här:
  1. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda i de torra ingredienserna. Smörj en springform, ca 24 cm med kokosfett och bröa med kokosflingor eller sesamfrö. Häll i smeten. Grädda i ugn 175 grader i ca 30 minuter. Låt svalna innan du tar ut kakan ur formen. Vispa kokosgrädde, den fasta delen utav kokosmjölken) med lite vaniljpulver eller vispa soja grädde. Blanda lite grädde med körsbärssylt. Dela kakan på mitten. Bred syltgrädden på den nedre botten och sedan lägg den andra botten ovanpå. Dela kakan. Bred grädde runt tårtan hela tårtan, dekorera med körsbär.

Produkter

Relaterade recept