Ingredienser:
- 6 st:
- 4 ägg
- 4 msk råsocker
- 1 paket Ewalie browniemix - Se produkt
- 2 msk mjölk
- Fyllning:
- 100 g rumsvarmt smör
- 1 dl florsocker
- 1/2 dl mosade hallon eller hallonsylt
Gör så här:
Sätt ugnen på 250 grader. Vispa ägg och socker pösigt. Vänd ner Ewalie browniemix tillsammans med mjölken och blanda försiktigt till en jämn smet. Bred ut smeten tunt i en långpanna klädd med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 5 minuter. Stjälp upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper. Dra bort papperet som kakan gräddats på. Låt kallna. Vispa ihop smör och florsocker till fyllningen. Rör ner hallon eller hallonsylt. Skär kakan i åtta avlånga remsor ca 30×5 cm. Bred fyllning på sex av kakremsorna. Lägg ihop dem så att det blir två längder med tre lager fyllning. Toppa med remsorna utan smörkräm. Skär längderna i tre delar och servera sedan med färsk frukt!
Produkter