Somrig glutenfri chokladtårta med bärmousse
Chokladbotten är gjord på Ewalies, Ekologisk & Glutenfri Browniemix. Mixen är baserad på bland annat Fullkornshirsmjöl & Fullkornsrismjöl. Tillsätt bara Smör eller Kokosolja, Ägg och valfri mjölk. Följ inst…ruktionerna på Browniemixen och när kakan är färdig ställ den åt sidan för att svalna. Bärmoussen gjorde jag genom att mixa frysta Hallon & Jordgubbar (ca 450 g) med 3-4 msk fet Kokosmjölk. Jag smakade sedan av med lite Agavesirap.
Bred på moussen och ställ sedan in kakan i frysen i 20-30 min. Då moussen innehåller frysta bär behöver hela kakan frysas in en stund så att inte moussen smälter. Garnera sedan med Nypon-Rosenblad & Styvmorsviol. Servera genast.
Recept från Evelinas Ekologiska
- Senaste nytt
-
Nu är det höst på riktigt! Njut av denna goda äppelpaj bakad på säsongens äppelskörd och Ewalies Kanelmüsli.
-
Passa på att handla Ewalie på Apotea!15% rabatt!
-
Ica Maxi Flygstaden
Nu hittar ni Ewalies produkter på Ica Maxi Flygs...
-
Internationella müslidagen!
Fira internationella müslidagen idag den 22 augus...
-