Somrig glutenfri chokladtårta med bärmousse
Chokladbotten är gjord på Ewalies, Ekologisk & Glutenfri Browniemix. Mixen är baserad på bland annat Fullkornshirsmjöl & Fullkornsrismjöl. Tillsätt bara Smör eller Kokosolja, Ägg och valfri mjölk. Följ inst…ruktionerna på Browniemixen och när kakan är färdig ställ den åt sidan för att svalna. Bärmoussen gjorde jag genom att mixa frysta Hallon & Jordgubbar (ca 450 g) med 3-4 msk fet Kokosmjölk. Jag smakade sedan av med lite Agavesirap.
Bred på moussen och ställ sedan in kakan i frysen i 20-30 min. Då moussen innehåller frysta bär behöver hela kakan frysas in en stund så att inte moussen smälter. Garnera sedan med Nypon-Rosenblad & Styvmorsviol. Servera genast.
Recept från Evelinas Ekologiska
- Senaste nytt
-
ICA Maxi Nacka, ytterligare en flaggskeppsbutik
Hösten här och det växer Ewalie flaggskeppsbutiker...
-
COOP Enebyängen, Ewalies flaggskeppsbutik
Äntigen kan du köpa alla Ewalies produkter på Coop...
-
Green Night
Vad gör man en ljus, varm sommarnatt? Rätt svar: M...
-
Malt är superfood
Vår granola innehåller maltsirap. Maltsirap görs a...
-