Somrig glutenfri chokladtårta med bärmousse
Chokladbotten är gjord på Ewalies, Ekologisk & Glutenfri Browniemix. Mixen är baserad på bland annat Fullkornshirsmjöl & Fullkornsrismjöl. Tillsätt bara Smör eller Kokosolja, Ägg och valfri mjölk. Följ inst…ruktionerna på Browniemixen och när kakan är färdig ställ den åt sidan för att svalna. Bärmoussen gjorde jag genom att mixa frysta Hallon & Jordgubbar (ca 450 g) med 3-4 msk fet Kokosmjölk. Jag smakade sedan av med lite Agavesirap.
Bred på moussen och ställ sedan in kakan i frysen i 20-30 min. Då moussen innehåller frysta bär behöver hela kakan frysas in en stund så att inte moussen smälter. Garnera sedan med Nypon-Rosenblad & Styvmorsviol. Servera genast.
Recept från Evelinas Ekologiska
- Senaste nytt
-
Ica Supermarket Aptiten Mariatorget
Kika in på Ica Supermarket Aptiten Mariatorget fö...
-
Hitta Ewalie hos Cajsa Warg!
Titta gärna in på Cajsa Warg i Vasastan för att k...
-
Nu hittar ni Ewalies produkter på Kuramat i Karlskrona!
Nyöppnade butiken, Kuramat i Karlskrona, är som e...
-
Kampanjvecka på Ewalie!
Vecka 10 hittar ni 20% rabatt på alla Ewalies pro...
-