Malt är superfood
Vår granola innehåller maltsirap. Maltsirap görs av korn som blötlagts och fått gro. Groddarna producerar enzymet amalys som får stärkelsen i maltet att omvandlas till maltsocker. Korn som blötlagts och fått gro är framtidens superfood enligt studier vid Lunds Universitet. De påverkar tarmfloran och energiupptaget positivt samt dämpar inflamationer. Maltsirap innehåller obefintligt med gluten och ligger långt under gränsvärdena för glutenfritt.
- Senaste nytt
-
Kladdkakans dag 7/11
Den 7/11 är det kladdkakans dag. Baka en ljuvlig ...
-
Kampanj på Ica Kvantum Sickla!
På Ica Kvantum Sickla i Nacka har de kampanj på E...
-
Nu är det höst på riktigt! Njut av denna goda äppelpaj bakad på säsongens äppelskörd och Ewalies Kanelmüsli.
-
Passa på att handla Ewalie på Apotea!15% rabatt!
-