25 st
Ingredienser:
- 5 dl mandelmjöl
- 1 banan
- 2 msk honung
- 2 ägg
- Sylt:
- 225 g frysta el färska hallon
- 2 msk honung
Gör så här:
Mosa banan och vispa samman med ägg och honung. Blanda samman med alla torra ingredienser i en bunke. Forma degen till en rulle, ca 30 cm och linda en plastfilm om degen. Lägg i kylen minst 2 timmar.
Koka ihop hallon och honung till en sylt i ca 15 min. Sylten skall bli fast och koncentrerad. Låt svalna.
Ta fram degen, ta bort plastfilmen och skär degen i 25 skivor. Lägg skivorna på en plåt med bakplåtspapper. Tryck ett hål på mitten av skivorna. Fyll varje hål med en klick hallonsylt. Grädda i mitten av ugnen på 200 grader i ca 15 minuter. Ta ut och låt kakorna svalna.
Produkter