Glutenfri bärmüslipaj med bananglass
Kategorier

Glutenfri bärmüslipaj med bananglass

Glutenfri Müslipaj (Eko & Glutenfri Müslimix från Ewalie) med Bananglass ♥ Crunchig & Söt med Krämig Bananglass till, såhimlagott! Recept: Strö ut ca 5 dl Blandade Bär* i en pajform. Blanda 2 1/2 dl rostad Glutenfri Müsli* från Ewalie med 1/2 dl Kokossocker* & 3/4 dl Riven Kokos*. Strö blandningen över bären och hyvla sedan på 50 g Smör* samt ringla över 3 msk Agavesirap*. Grädda pajen på 225 grader i ca 20 min.

Bananglass kan vara det enklaste och godaste i efterrättsväg! Frys 2-3 Bananer* i bitar och mixa sedan med lite Äkta Vaniljpulver* & Citronzest*. Recept: Evelinas ekologiska

Relaterade produkter