Bytt, bytt kommer aldrig mer igen.
– smör med kokosfett, extra virgin och kallpressad
– vispgrädde mot kokosgrädde. Separera den tjocka fasta delen med den vattniga delen av kokosmjölken. Vispa bara det fasta delen, smaksätt gärna med bär, äkta vaniljpulver, lite citron eller lakritspulver. Det vattniga kokosvattnet är gott i t ex smoothies, soppor och såser.
– 1 ägg – Blanda 1 msk krossat linfrö med 3 msk vatten i en kastrull, låt sjuda tills det bildats en gelé.
– 1 ägg – Blanda 1 msk chiafrö med 3 msk vatten, rör om. Låt stå tills det blivit en gelé.
– mejeriprodukter mot laktosfria, havre, mandel och soja mjölk och yoghurt.
– vetestärkelse och majstärkelse mot potatismjöl – majsmjöl mot kikärtsmjöl – bovete mot havremjöl – ströbröd (panering) mot sesamfrö – pasta mot zucchini eller morotspasta som du hyvlar själv med osthyveln eller svarvar med grönsakssvarv
– bulgur eller couscous mot quinoa
- Senaste nytt
-
Så här fin hylla med glutenfritt har de på Ica Supermarket Aptiten i Stockholm
Kom in till Aptiten för att handla Ewalies produk...
-
Ica Maxi Stormarknad – Mölndalsvägen satsar på mer glutenfritt!
Vad roligt att få vara med i deras satsning på än...
-
Stavsjö krog och kafé
Nu har Ewalies produkter hittat till den fina but...
-
Ewalie finns nu hos fler Ica butiker!
Passa på att kika in i någon av dessa Ica butiker...
-