Bästa tipsen! Baka glutenfritt
Visste du att… psylliumfröskal (fiberhusk) och pofiber ersätter gluten när du bakar glutenfritt. Pofiber hjälper dessutom brödet att hålla sig färskt.
Visste du att… glutenfria bröddegar är kletiga och kladdiga. De behöver inte knådas utan bara blandas väl.
Visste du att… ersätt inte degen med mer mjöl för att få den mindre kladdig.
Visste du att… baka i bakform eller brödform eftersom degen är så kladdig.
Visste du att… låt degen jäsa länge under bakduk, 1-2 timmar.
Visste du att… låt brödet vila efter att du tagit ut det från ugnen innan du skär upp det.
- Senaste nytt
-
ICA Maxi Nacka, ytterligare en flaggskeppsbutik
Hösten här och det växer Ewalie flaggskeppsbutiker...
-
COOP Enebyängen, Ewalies flaggskeppsbutik
Äntigen kan du köpa alla Ewalies produkter på Coop...
-
Green Night
Vad gör man en ljus, varm sommarnatt? Rätt svar: M...
-
Malt är superfood
Vår granola innehåller maltsirap. Maltsirap görs a...
-