Bästa tipsen! Baka glutenfritt
Visste du att… psylliumfröskal (fiberhusk) och pofiber ersätter gluten när du bakar glutenfritt. Pofiber hjälper dessutom brödet att hålla sig färskt.
Visste du att… glutenfria bröddegar är kletiga och kladdiga. De behöver inte knådas utan bara blandas väl.
Visste du att… ersätt inte degen med mer mjöl för att få den mindre kladdig.
Visste du att… baka i bakform eller brödform eftersom degen är så kladdig.
Visste du att… låt degen jäsa länge under bakduk, 1-2 timmar.
Visste du att… låt brödet vila efter att du tagit ut det från ugnen innan du skär upp det.
- Senaste nytt
-
Så här fin hylla med glutenfritt har de på Ica Supermarket Aptiten i Stockholm
Kom in till Aptiten för att handla Ewalies produk...
-
Ica Maxi Stormarknad – Mölndalsvägen satsar på mer glutenfritt!
Vad roligt att få vara med i deras satsning på än...
-
Stavsjö krog och kafé
Nu har Ewalies produkter hittat till den fina but...
-
Ewalie finns nu hos fler Ica butiker!
Passa på att kika in i någon av dessa Ica butiker...
-