Bästa tipsen! Baka glutenfritt
Visste du att… psylliumfröskal (fiberhusk) och pofiber ersätter gluten när du bakar glutenfritt. Pofiber hjälper dessutom brödet att hålla sig färskt.
Visste du att… glutenfria bröddegar är kletiga och kladdiga. De behöver inte knådas utan bara blandas väl.
Visste du att… ersätt inte degen med mer mjöl för att få den mindre kladdig.
Visste du att… baka i bakform eller brödform eftersom degen är så kladdig.
Visste du att… låt degen jäsa länge under bakduk, 1-2 timmar.
Visste du att… låt brödet vila efter att du tagit ut det från ugnen innan du skär upp det.
- Senaste nytt
-
Kladdkakans dag 7/11
Den 7/11 är det kladdkakans dag. Baka en ljuvlig ...
-
Kampanj på Ica Kvantum Sickla!
På Ica Kvantum Sickla i Nacka har de kampanj på E...
-
Nu är det höst på riktigt! Njut av denna goda äppelpaj bakad på säsongens äppelskörd och Ewalies Kanelmüsli.
-
Passa på att handla Ewalie på Apotea!15% rabatt!
-