Ingredienser:
- 25 g mald mandel
- 50 g havregryn
- 1,5 dl Ewalies mjölmix - Se produkt
- 2 msk råsocker
- 100 g smält smör eller 100 g kokosfett
- 10-12 persikohalvor i sin egen juice alternativ färska persikor
- 1 msk honung
- 100 g 70% choklad
Gör så här:
Blanda ihop de torra ingredienserna med det smälta fettet. Tryck ut degen i en kakform med löstagbar botten. Grädda pajskalet i ugn 200 grader i15 minuter. Servera gärna med kokosgrädde.
Mixa 8 halvor eller 4 persikor i mixer, landa i 1 msk flytande honung. Smält chokladen. Bred ut chokladen på det svalnade pajskalet och ställ i kylskåp tills chokladen stelnat. Täck pajskalet med persikohalvor, häll persikopurén runt om persikohalvorna. Grädda i ugn 175 grader i 30 minuter.
Produkter