Somrig Chokladtårta med Bärmousse
Kategorier

Somrig Chokladtårta med Bärmousse

Ingredienser:
  • 1 paket Ewalie Browniemix
  • 100 g smör
  • 2 ägg
  • 2 dl mjölk
  • Frysta hallon & jordgubbar (ca 450 g)
  • 3-4 msk fet Kokosmjölk
  • Agavesirap
Gör så här:
  1. Följ enkelt instruktionerna på Ewalies ekologiska och glutenfria Browniemix och ställ den åt sidan för att svalna när kakan är färdig! Mixa sedan frysta hallon och jordgubbar med kokosmjölk, smaka därefter av med agavesirap. Bred på moussen och ställ sedan in kakan i frysen i 20-30 min. Då moussen innehåller frysta bär behöver hela kakan frysas in en stund så att den inte smälter. Garnera sedan med nypon-rosenblad och styvmorsviol. Servera genast!

    Recepttips och bild från Evelina på evelinasekologiska.se