Blåbärsmuffins
Kategorier

Blåbärsmuffins

Ingredienser:
  • Ca 8 stora muffins
  • 2 ägg
  • 1 dl råsocker
  • 1 tsk äkta vaniljsocker
  • 2 dl mjölk eller havremjölk
  • Skalet av 1 ekologisk citron
  • 2 dl Ewalies mjölmix - Se produkt
  • 2 msk pofiber
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 nypa salt
  • 500 g blåbär, frysta eller färska
Gör så här:
  1. Vispa ägg, socker och vaniljsocker poröst. Rör ner smält fett, mjölk och rivet citronskal. Blanda mjöl, bakpulver och salt och rör ner i smeten. Placera ut pappersformarna i en muffinsplåt. Fyll varje form med en msk blåbär. Grädda på 175 grader i ca 10 minuter, provstick, stickan skall vara helt torr.

Produkter

Relaterade recept