Ingredienser:
- 4 Mogna Bananer
- 4 Ägg
- 1 dl Tahini
- 3 msk Kokosolja
- 1 dl mandelmjöl
- ¾ dl Solroskärnor
- 2 tsk Kanel
- 2 tsk Kardemumma
- 1 tsk Bikarbonat
- 1 tsk Bakpulver
- 1 nypa Salt
- 1 tsk Äppelcidervinäger
- Mandelspån till topping
Gör så här:
Mosa eller mixa bananerna och blanda ihop med tahini, ägg och kokosolja.
Blanda ned de torra ingredienserna i banan och äggsmeten. Rör till en jämn smet och blanda till sist i äppelcidervinägern. Häll smeten i en bakplåtspappersbeklädd brödform. Strö över mandelspån.Grädda i ugn på 200 grader i 45 minuter. Låt svalna på galler innan du skär i brödet.
Produkter