Äppelknäckpaj
Kategorier

Äppelknäckpaj

Ingredienser:
  • 2 dl Granola, nötter - Se produkt
  • 1 dl riven Kokos
  • 1 dl Mandelmjöl
  • 4 msk kokosfett
  • En nypa Salt
  • 2-3 äpplen
  • 1-2 msk malen kanel
  • 2 msk kokossocker eller råsocker
  • 1-2 msk riven kokos
Gör så här:
  1. Blanda ihop de torra ingredienserna med smält kokosfett. Smörj en form med kokosfett. Skiva äpplena och lägg dem i botten på formen, strö över kanel och socker. Smula degen jämt fördelat över äpplena. Strö över lite kokos och socker för extra knäckig och krispig smak.
    Grädda i ugn på 175 grader i ca 25-30 minuter. Tills toppingen fått färg och är krispig.

Produkter