Nya sajten är på plats! Vi firar med 20% på alla Ewalie-produkter hos Apotea!
Kategorier

Nya sajten är på plats! Vi firar med 20% på alla Ewalie-produkter hos Apotea!

Vi har byggt om! I samarbete med webbyrån Wasabi Web så har vi tagit fram en helt ny sajt för Ewalie. Förutom att sajten är användarvänlig och en fest för ögat lanserar vi nu även en webbplats som är fullproppad med information om våra produkter, glutenfri livsstil, glutenfria recept och annan härlig inspiration!

I samband med den nya lanseringen presenterar vi ytterligare en nyhet. Nämligen ett samarbete med en av Sveriges främsta leverantörer av hälsoprodukter – Apotea.se! Vi är mycket stolta över att från och med nu kunna erbjuda alla Ewalies helt glutenfria och ekologiska produkter via Apoteas webbshop. Vi har valt att arbete med Apotea eftersom de erbjuder fri frakt, snabba leveranser till hela landet och är certifierade som en “Trygg e-handel”. Det vill säga bara fördelar för dig som gillar Ewalies produkter.

Klicka bara in dig på den produkt som du är intresserad av här på sajten och följ sedan länken till Apoteas webbutik! Just nu har vi under en begränsad tid en lanseringserbjudande som ger 20 % rabatt på alla köp av Ewalie-produkter via Apotea.se!

Vill du utnyttja erbjudandet omgående? Kolla in våra produkter eller följ länken till Apotea!

Våra produkter