Hallonkakor toppade med kokos
Kategorier

Hallonkakor toppade med kokos

Ingredienser:
  • Ca. 35 kakor
  • Deg:
  • 150 g smör eller 150 g kokosfett
  • 0,5 dl råsocker
  • 4 dl mandelmjöl
  • Små kakformar
  • Fyllning:
  • 1 dl råsocker
  • 2 ägg
  • 50 g rumsvarmt smör eller 50 g kokosfett
  • 200 g kokosflingor
  • 750 g, frysta eller färska
Gör så här:
  1. Blanda ihop smör, socker och mandelmjöl. Vispa ihop ägg och socker, tillsätt sedan rumsvarmt fett och kokosflingor. Låt fyllningen stå i cirka 15 minuter. Tryck under tiden ut degen i kakformarna. Fördela fyllningen ovanpå. Grädda i ugn 175 grader i ca 15 minuter eller tills kakorna blivit gyllene. Toppa med färska hallon och kokosflingor.

Produkter

Relaterade recept