Grönkålscreps
Kategorier

Grönkålscreps

Ingredienser:
  • 8 st
  • 4 dl mandelmjöl
  • 4 bananer
  • 4 ägg
  • En nypa salt
  • Fyllning:
  • 400 g grönkål
  • 1 liten purjolök
  • 250 g färska champinjoner
  • Riven västerbotten (spar lite till garnering)
Gör så här:
  1. Mosa bananerna i en skål, vispa ihop dem med salt, ägg och mandelmjöl. Häll smet i stekpannan och stek runda creps i smör eller kokosolja. Lägg crepsen på galler. Stek grönkål, lök och champinjoner. Blanda med västerbottenost. Lägg fyllningen på ena halvan av crepsen och rulla ihop. Lägg crepsen i en ugnsfast form, bredvid varandra, strö över ost. Grädda i ugnen på 225 grader i 5-10 minuter.

Produkter

Relaterade recept